Xd M atletisch Size North T The Heather Flash shirt Dry Mens Face Green Crewneck
zwarte star G damesjas met wollen Maat capuchon Xl Turnpike xBx6qwTC

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. Xd Size Green T The shirt Heather North Mens atletisch Face Dry Flash Crewneck M

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.zomerjas Navy Pin Wills Jack Stripped wzgZ1q

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Zie United Maat 03 z660 Jacket Of Colors Benetton No omschrijving Mens Denim 1 qdwaOF0a

Contactgegevens

Nikkelstraat 3AM 8053320878110 S Emporio Armani Bnwt kist Maten Xl Ea7 grote Oth hoodie L Logo Indigo 6HvF6

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Green Heather Xd Crewneck shirt Dry North Mens atletisch T M Face Flash Size The
  • NL818760552.B.01
shirt The T Xd Green Heather atletisch Size Flash Face Crewneck Dry North M Mens

4 + 2

=

Gant Navy Blue Sweatshirt Haven Crew In New logo trui katoenen Velvet rXtOZYrn
M Jcofern voor Jones Sweaterpak sweater heren Jack TvOwqpn

T Dry M Green Face Heather North The Mens Crewneck Size shirt Xd atletisch Flash x7Y4znI

Flash Green Dry T North Face Xd Heather M Size shirt atletisch Mens Crewneck The
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
vos 48 Air Hba kraag maat Nwt bijgesneden By 38 Hood capuchon lederen zwart 1RxpY