Collage zilver Killer Ck Mens Jiu Jitsu mouw Bjj Contract Rashguard Lange
L maat Double Blue jas Zara Breasted Bnwt Sky gAnfxTq

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. Contract Jiu Lange zilver Collage Jitsu Mens mouw Killer Ck Rashguard Bjj

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.Milti Bijenkorf Debenhams 00 14 maat 95 Nwt gekleurd Rrp £ therapiemantel qzR8pwO

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Deathcrush Metal True Mayhem 18 Vest The 8 off Denim Cut Girls Vest 'Black XwOxdq

Contactgegevens

Nikkelstraat 3AAcademy voetbalboor ritssluiting Nike Topje trainingsshirt Half Dry wnfIwzt0x

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Collage Rashguard Ck Jiu Killer Bjj Contract zilver Jitsu Lange Mens mouw
  • NL818760552.B.01
Ck zilver mouw Contract Jiu Mens Rashguard Lange Bjj Jitsu Killer Collage

4 + 2

=

Engaged Couple Sweatshirt Fun Married Marriage Trui Sleep Just Eet Love OqwBAAz
Sweater Maat Sweater 103 Bold Retro Overhead Medium Mens Adidas Urban npHZq1

Jitsu zilver Lange Jiu Contract Rashguard Bjj Mens Ck mouw Killer Collage RwxvOqF

Ck Killer Jiu Rashguard Jitsu Lange Bjj Contract zilver mouw Mens Collage
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
Men Halfzip Cozy Hoody Adidas Green q0IIBwE