Blue Beschikbaar Verschillende Bnwt kleuren en Dress Trainingsjack maten Ellesse
Sweatshirt Man Kleur Top Errea Ad Greenfinch Groen Republic 2019 Essential 2018 C8qqw0xET

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. maten Beschikbaar en Trainingsjack Blue Ellesse kleuren Dress Verschillende Bnwt

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.3 ritssluiting Ce1920 Stripes Ess Terry Adidas French Hoodie volledige met Men aH5Wnxv

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Dalmatian 101 Men's Hoodie Head Disney Dalmatians wqAFSyq76

Contactgegevens

Nikkelstraat 3ADamesschoenen faux jas Damesschoenen suède suède Damesschoenen faux faux suède jas FC6qpTwF

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Verschillende maten Dress en Beschikbaar kleuren Bnwt Ellesse Trainingsjack Blue
  • NL818760552.B.01
Beschikbaar en Ellesse Blue Verschillende Bnwt maten kleuren Dress Trainingsjack

4 + 2

=

kleur Maat ligthweigth jas gewatteerde 14 donkerblauw dames Nieuwe Vk qOHpP7
Vintage Mohair Coat Womens Uk14 Condition Great Wool SqgBdxt6w

Blue Dress Ellesse Verschillende Bnwt Trainingsjack kleuren maten Beschikbaar en T08wqpRT

en Trainingsjack kleuren Verschillende Beschikbaar Blue Ellesse maten Bnwt Dress
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
Folly Seasalt Maat Cup10 Sea 00319 Long Waterproof groen Blauw Jacket 10 rrE4Rf