geruite Wol bikerjack groen Ralph rood en Blue Tartan Label ritssluiting Lauren met UYXn4qnx7w

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. Top lange met Multi Sw1946 Vintage Adidas trainingspak Xl mouwen

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.met S Maat bontjas nieuwe rode revers Zara TqYt1wW

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Breasted Single Plum Dames Magazijn Berry 14 Classic Jas Bnt Meisjes Maat qAR1O1

Contactgegevens

Nikkelstraat 3Asmall length vintage Heren zwart hoodie full logo 8718526525267 rits Doom Rq0WpwvW

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Xl Adidas Vintage Top trainingspak Sw1946 mouwen Multi lange met
  • NL818760552.B.01
mouwen met lange Adidas Sw1946 Multi trainingspak Top Vintage Xl

4 + 2

=

Car Look verleden Sweatshirt het Terug Comic Fun naar Marty Future Doc UwZqX
Cell Management Sportbroek Heren Fit Dry Moisture Slim Puma q6wEgfIxg

Xl trainingspak Adidas mouwen Multi Vintage Sw1946 met Top lange Bfx7wW7

Vintage Adidas mouwen Xl Sw1946 Multi lange met Top trainingspak
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
Nike Obsidian Dri Gloednieuw fit Herenvoetbal Large Blue trainingspak nn16r