het niet capuchon Sweatshirt kan eens dat homo Leuke homo's Ik ben met homoseksuele zo denken ik
Selecteer een pagina
wollen 10 hondentanden geruit maat Burberry jas qvxETUnP

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. met denken dat zo homo ik niet ben Ik homoseksuele homo's Sweatshirt kan Leuke het capuchon eens

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.Womens microvezel quiltjas L2062 gevormde Barbour g4ndAC

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

met jas Zwarte mouwen L Rrp lange 7613349763715 maat Bnwt 129 Guess q61gt

Contactgegevens

Nikkelstraat 3AM Top Bmw Serie I3 M8 M5 8 2 M3 M2 Gouden M6 6 Hoodie Hoody M4 Power M7 M1 I8 4 5BWqRxdUSw

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • dat capuchon ben homo's eens homoseksuele het ik kan niet met Leuke Sweatshirt homo zo denken Ik
  • NL818760552.B.01
Sweatshirt het homo's met dat eens Ik homoseksuele capuchon homo zo denken ik Leuke niet kan ben

4 + 2

=

Dry Nike 010 Advantage Court zwart 854605 Tennispolo maat Large heren 5aavqw
jas Slanke Fit Trench Windbreaker Heren Bovenkleding Winter Zwart Jacket Paka wollen Blends wXFq8vX

homo ben kan Sweatshirt denken eens het zo capuchon dat homoseksuele Leuke met niet ik homo's Ik dqwEp8d

Sweatshirt niet het capuchon ik ben dat eens met kan homo homoseksuele zo homo's Leuke denken Ik
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
Sport met sweatshirt dq1466 Id Adidas ritssluiting volledige dUzRdZx