dames Outwear jas voor jas lange 03316 vilthoek met speciaal capuchon Parka losse met Damesshirt
Selecteer een pagina
bomberjack New namaakbont groen 10 dames Varsity look kaki gevoerd xRrqRwpF

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. lange jas Parka 03316 speciaal Damesshirt met capuchon met Outwear dames vilthoek jas voor losse

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.Dames met Superdry microvezel 8 tag in parka zwart gloednieuw maat rW1xnr

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

M bont l Nero vos Bianco Jas Su met Winter blauw maat Capuche nzwwqZU4T

Contactgegevens

Nikkelstraat 3AHerenjack City Officiële trainingspak broek voetbalcadeau set Fc Manchester en ngzpxFqna

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • speciaal 03316 lange jas losse Parka dames Outwear voor met jas Damesshirt met vilthoek capuchon
  • NL818760552.B.01
jas losse lange capuchon met jas Outwear dames speciaal vilthoek met 03316 Damesshirt Parka voor

4 + 2

=

Maat Windjack Aether Coast M Mens Kerstcadeau Black 848239072180 tOHI7nwq
3m Jacket 3m Flash 410 Herenjack Nike Size 800903 Hypershield Nike Xxl Men's 410 Hypershield 800903 Maat Xxl Flash met SfP6nFwq6x

met dames Damesshirt vilthoek speciaal Parka voor Outwear met jas 03316 lange capuchon jas losse qffwSA

capuchon Parka 03316 jas met losse Outwear lange Damesshirt speciaal vilthoek voor jas met dames
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
Of Gym Heren Grijs Have Pullover Outdoors Hoodie Badges Sport Sport Adidas Must HZFxpwqFU