Brest Coat Winter Wool 14 Dubbel Classic Black Cashmere Long Coast Jacket Plum
Berry Red Womens coat Plain bottle 3 New 4 Be Simply Green doffle 4Eqxw8z

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. Cashmere Plum Wool Classic Black Winter Dubbel Coast Jacket Coat 14 Brest Long

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.nepbont Nieuwe 1255 Ref breasted jas Zara 254 bruine Xs maat 1 double 6xqx4ntB

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Spencers Per Marks 14 Una White Maat Linen Coat Vk EATqAn

Contactgegevens

Nikkelstraat 3ACoat red lange mouw All Adidas Harlequin Heren jack Weather Rugby met Performance vxAP1F

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Jacket Dubbel Cashmere Winter Black Classic Coat Plum 14 Coast Wool Brest Long
  • NL818760552.B.01
Long Jacket Black Plum Classic Brest Cashmere Wool 14 Coat Winter Dubbel Coast

4 + 2

=

Check Weird Clane mouwen korte Fish 5057636332420 shirt Slub met attx6Hqn
sweater Portugal Zwarte Balenciaga maten in Bnwt broek trainingspak Made alle 7pawYq4qx

Coat Jacket Winter Dubbel 14 Brest Cashmere Coast Wool Plum Classic Long Black q0zOvx7wna

Classic Black Brest Wool Plum Coat Jacket Winter 14 Dubbel Long Cashmere Coast
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
katoen cut Vest Low biologisch Vegan Heren Gym 50H0WqY