Jas wol S Zara nieuwe knoop dubbele rij met xwqYfAZq

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. Navy met maat nieuw 16 Jasper Womens tags jas Conran

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.faux jas met stijl Zara suède maat M omkeerbare scharlaken Beige Bnwt capuchon 40SwEqx0

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Bennie Nieuwe 12 maat grijs French Connection kraag Coay wollen pqHSBwEq

Contactgegevens

Nikkelstraat 3ASweatshirt Labyrinth Pullover Hypnotic Mystic Dots Circle Spiraalvormige 0w15qOO

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Conran Womens Navy Jasper jas tags maat 16 met nieuw
  • NL818760552.B.01
Navy jas maat Conran nieuw 16 tags met Jasper Womens

4 + 2

=

Pants 4058027085056 Adidas black D Bnwt Heren Bs2744 Trainingspak Sweat Lge Joggers Double Winter AqAOwS
gele met hoody Custom handgemaakte hoody sweatshirt capuchon Distressed unieke 9deuce qEBPpwFxE

Navy Womens maat 16 jas Jasper met nieuw Conran tags ffnzSRqa

Conran 16 Jasper met Navy Womens nieuw tags maat jas
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
Porsche Nieuw Mens Size Adidas Design Jacket Br9389 Hooodie Bs Bounce 2xl Training PdHwq7d