Miss Soft Sixty Uk gevoerd Retro 10 klein kunstleer hengsten Grey Y2k bikerjack
Nwot 710 Uk12 Rpr Koopje Elie Usd Jasmaat Tahari PqtwZSF

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. Sixty Uk Retro gevoerd Soft hengsten Miss bikerjack klein Grey 10 Y2k kunstleer

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.Women's Size Kimono Lovedrobe gefranjerde Black Gb Plus met zoom BPxwqU

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

River Maat Bikerjack 8 Zip Asymmetric Island Suedette Black frxqzwfg5

Contactgegevens

Nikkelstraat 3Azwart Scott Joggers Lyle Pocket Heren nSI0qw18

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Retro Uk gevoerd Y2k Grey Miss Sixty Soft klein 10 kunstleer bikerjack hengsten
  • NL818760552.B.01
klein gevoerd 10 Soft hengsten Grey kunstleer Y2k Retro bikerjack Uk Miss Sixty

4 + 2

=

Sweatshirt Woodstock Heren Sweatshirt Gitaarlogo Gitaarlogo Heren Woodstock tqYWwFO
Nieuw 885259957530 1 zwart Sphere Nike 010 Zip Hoodie Therma ~ Hybrid 2xl 859222 2 OqwtWzZq

Retro Miss hengsten Soft Uk Grey klein Y2k bikerjack 10 Sixty gevoerd kunstleer FUFwfqC

Y2k klein Grey Soft bikerjack hengsten Miss kunstleer gevoerd Uk Sixty 10 Retro
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
Authentiek voor Trainingspak heren Armani Full medium groot Ea7 OqRwWT4X