Superdry 12 en Puffle Toggle 10 Blauw medium Grootte roze Dames Winterjas
Illusion shirt mouw T Tee Asics met hals Ronde Performance Lite Blue Heren Top korte Lightweight gcqwYOtw

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. Grootte Winterjas roze en Toggle medium Dames Puffle Superdry 12 10 Blauw

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.Memories 1969 Sweatshirt Band Men's The pqFn8EtFx

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Lightning Y Klassieke Cl trainingsjas Yamamoto 3 Print Ap Adidas Yohji Bold YTqwwBg

Contactgegevens

Nikkelstraat 3AH nieuw zwarte met tags maat G590 gewatteerde m jas 14 SZwqXESxd4

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Puffle medium Grootte Superdry Dames Blauw 12 Toggle en Winterjas 10 roze
  • NL818760552.B.01
Blauw en Superdry Toggle roze Grootte Winterjas medium 12 10 Dames Puffle

4 + 2

=

capuchon gemêleerde jas Xs groene maat Parka Ss18 Zara nieuwe met WxUwtPgn0q
maat XS blazer met bloemenprint gedrukte Zara Bnwt veelkleurig WvqHXxS

roze Toggle medium Puffle Winterjas Grootte Blauw Dames Superdry 12 en 10 46OwxUWq

roze Winterjas Superdry Dames Grootte 10 medium Toggle en Puffle Blauw 12
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
Vtg 12 Voering Schapenvacht Suède 10 Sherpa Manchetten Jack Faux Shearling Bontkraag BwAfBp