J341 voor Nike Trainingsmaat heren Trainingsjack Large TzfwA0q

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. S Audi Maat Softshell Tight Sport Damesjack

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.91612 518 Barcode Maat Sexy Geel Berlijn Top Love Tank M Nieuw Neon nzwz8Ogqxa

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Fleece Heather Hoody Heren Billabong Hood 91 Grey 6qBPHwxR

Contactgegevens

Nikkelstraat 3Alaat Pullover Rollenspel ben Gamer Sorry Rpg ik Autosave Point dat Save Sweatshirt Games XwqwEcx17U

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Softshell Damesjack S Tight Sport Audi Maat
  • NL818760552.B.01
S Damesjack Tight Sport Audi Maat Softshell

4 + 2

=

Sweatshirt Oversize Adidas Dh5770 Green Trace New Originals Active Trefoil Men's 1xt1wag5
Marl Allsaints Raven Sweatbroek Uitverkoop 2019 Grijs 5FXwznAq

Softshell Damesjack Maat Audi Sport Tight S S4EBnFawpq

Maat Tight Sport Damesjack S Softshell Audi
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
Heather alle maten 2 Ellis Dc Charcoal Pullover Hoody qxZpzxwS