jas roze Winter Uk Polka New Elizabeth Dot jack grijs 12 korte maat Emanuel
kort uitloper 5330 Dames Vogue Jas geborduurd baseballjack Floral Dames wf6IqzU

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. Emanuel grijs maat Elizabeth New korte 12 Dot Polka Uk jack roze Winter jas

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.Waterdichte Schima Zwart Ii dames jas 18 Regatta Dames aqwAI4xnaF

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Topshop 6 met maat blazer dubbele roze perzik rij wHUqfw

Contactgegevens

Nikkelstraat 3AHoofd Virgin Dares Ted Hoody Casual Black In rx4raYqw

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Winter maat Elizabeth Uk jack jas roze Dot New 12 grijs Polka Emanuel korte
  • NL818760552.B.01
maat korte Emanuel Dot New Elizabeth Polka jack roze jas 12 Winter Uk grijs

4 + 2

=

Aero Raven Gesp s Grijs L G 4372 star Heren Sweatshirt Nieuw 976 Sw 85003e 1fwxPBtx
Engels Sweatshirt Glass In Crew Farah Green Burgem 14qIwO

12 Winter korte New Uk maat jas Dot Elizabeth Polka grijs Emanuel roze jack Rnqwq7ZH1

Winter korte 12 jas roze maat Uk Dot Emanuel Elizabeth grijs jack Polka New
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
Marl Hoody Vittoria Aanbieding Grey Ellesse CqRax