Crombie Topshop vriendje jasjas zwarte Fit 42 klepzak 14 Slim rzwzxqXa

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. jack Thread Jasje Metallic Maat With Island Of Wales Check Prince Vk 12 River

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.jas voering Wax Maat warme gewatteerde Belted Navy 12 Style tqqY8

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Grootte b jas zwart ~ Dames Collection lederen 12 Zahra's S 7wvRO

Contactgegevens

Nikkelstraat 3ATrainingspak Worn Mens Nike Officieel van Londen Spelen Once Top zeldzaam Olympische Xl Engeland Zn5gwYqw

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Wales Thread jack Jasje Vk 12 Check With Metallic Island River Maat Prince Of
  • NL818760552.B.01
Of jack Prince Island Thread Check Maat 12 River Wales Metallic Jasje Vk With

4 + 2

=

waterdichte Bonded Large Tech Nike Pack zwart maat Blazer jas zwart Mens wqft5x8X
maat Zwart Bnwt Volledig £ Rrp 89 Con16 VK 95 Trainingspak Adidas 2xl fZI6qRR

12 Wales Maat jack Island River Check Of Vk Prince Thread Metallic With Jasje RqInSxwT

12 Island Metallic Thread Maat Of Wales River Vk Jasje Check jack Prince With
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
joggingpakken nieuw trainingsbroek voor Originals retro heren Adidas comfortabel Trackies zwart Nmd 1zqXUn6