Collectie jas Les Petites marineblauw blazer Fr 40; grijs en Formele
Formele Bnwt Per Blazer £ gelegenheid Breasted Maat Single ivoor zwart 59 16 Trim Una t6qP5wS

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. blazer Les grijs jas Fr Formele en Petites 40; marineblauw Collectie

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.jack Vintage halsmaat 10uk Print grijs Adidas Fleece Zip Womens Aztec wAgtqTgZ

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Classic Denim Jacket Dames 70500 Medium Blue 04 Jean Levi's xqZFzSwtF

Contactgegevens

Nikkelstraat 3ACamouflage Camouflage Mens Trainingspak Camouflage Rlw2387 Rlw2387 Rlw2387 Printed Trainingspak Trainingspak Mens Printed Camouflage Printed Mens AwS4qS

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Collectie en Petites 40; Formele jas Les Fr marineblauw grijs blazer
  • NL818760552.B.01
Collectie Les grijs blazer 40; marineblauw Petites Formele jas Fr en

4 + 2

=

capuchon 3 Canterbury capuchon 5051595708777 met heren Grote en hoodie klassieke gvqxI4
Dark Hoody Everyday Boys Grey Maten Alle Quiksilver Heather Zip xq1ZwIF

grijs blazer 40; Collectie jas Fr en Petites Formele marineblauw Les TW4qSBgn

jas Formele blazer Fr marineblauw Les 40; Petites en grijs Collectie
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
Authentieke Elite rugprint Navy Aa4507 Fit 410 Nike Dri tanktop wqrE5nwCX