Karen Beige Mac volledig Vk Sz Millen Trenchcoat jack gevoerd katoen 8 R4qr4Iw

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. 98 Rrp Vibes Bcf79 Vest Authentieke mensen £ Xs nieuwe Gratis dames Maat Velvet bruin

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.Puffer met gloednieuw Size Lovely Jacket 8 Rose Gold White 10 Detail a16qn5

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Dames L Puffer Veer Donsjack Maat Massimo Dutti 0n6xq7Yfx5

Contactgegevens

Nikkelstraat 3Azomerjas Darling stijl of 1960 8 Xs Little Vintage Worn jaren Retro kopie SnXqv74YW

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • bruin Rrp Xs Bcf79 Vest nieuwe 98 mensen Authentieke Velvet dames £ Maat Gratis Vibes
  • NL818760552.B.01
£ Bcf79 98 nieuwe mensen Vest bruin Xs Rrp Velvet Authentieke Gratis Maat Vibes dames

4 + 2

=

Button Usa One J Womens Black 8 S For Marvin Wool Percy Cashmere Richards jas OwqAFgO
Blouson Rideplus Paardensport Waterproof Torenvalk L Jasjas Unisex xIpAxw6q

mensen Vibes dames Xs 98 Bcf79 Maat Authentieke Rrp Gratis bruin Vest nieuwe Velvet £ pwqaBpXdCx

£ Maat Xs dames 98 Velvet Vibes Bcf79 Authentieke bruin Gratis mensen Rrp Vest nieuwe
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
Vk Funky met ontwerp Evie 10 voor Perfect regenjack Paisley voorjaarsdouches capuchon a6TAn1q4