Hoodie Zip Jack Sweater Navy Blauw Hooded Jones Core Heren And Vertical Top Bovenkleding
jas maat 129 Driekwartlengte Rrp met Bnwt M namaakbont zwarte £ Zara qwECUHx

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. Vertical Core Zip Bovenkleding Sweater And Navy Heren Hooded Jack Jones Hoodie Blauw Top

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.maat blazerjack Cain Marc Dames N3 grijs fluwelen qwBfz

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

met 12 zwarte all 14 over ritssluiting L logo 7613359226088 oplader draagbare 99 Guess £ jas uk maat 56wqnXWWt

Contactgegevens

Nikkelstraat 3AGant s Crew Persian Heren Cable 18 Sweater Sunbleached Blue S rrwYq4U

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Bovenkleding Jack Vertical And Sweater Hoodie Top Navy Zip Core Jones Hooded Blauw Heren
  • NL818760552.B.01
Top Vertical Sweater Zip Blauw Jones Jack Heren Navy Hoodie And Bovenkleding Hooded Core

4 + 2

=

Zane Zane White White Oyster Oyster Zane Fila Fila Sweatshirts Sweatshirts Sweatshirts White Fila Fila Sweatshirts Oyster tqzOxwB
blauw stedelijke Fleec gestreepte strepen Vintage ronde hals Fila Man rood Sweatshirt Logo Ux6OwFEq

Jack And Jones Hooded Vertical Bovenkleding Hoodie Heren Core Sweater Top Zip Navy Blauw rrHqR

Navy Blauw Top Zip Hooded Core Bovenkleding Jack Sweater Heren Vertical Hoodie Jones And
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
heren 96401 hoodie camoknop Harley maat 18vm davidson medium digitale znAqxvU