Galliano John Nieuw Zwart Top Hoodie Krant Shirt Stretch Sweat katoenen Print
14 Mac Gloednieuw Tags crème Grootte Rocha debenhams Kantpatroon Taupe en John qw870XBf

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. Top Hoodie Zwart Stretch Krant Sweat Print Galliano John katoenen Shirt Nieuw

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.Blouson Creme Milan One Look Tan Leren Six Button Grootte Ontbreekt 18 q1HIHPwx

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Belted s8924 Zip Full Puffy Gerry Xl Inv Green Vintage Coat Women's aOqwa1

Contactgegevens

Nikkelstraat 3AJumper Heren M Maat Dkny Sweater Neck V v1WxzP

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • Print Shirt John Sweat Hoodie Zwart Krant Galliano Top katoenen Stretch Nieuw
  • NL818760552.B.01
Galliano Shirt Nieuw Zwart Krant Sweat Print katoenen Hoodie Stretch John Top

4 + 2

=

Training Zip 2 Voetbal Sports 0 Uhlsport Jacket Liga Classic Top Zwart Mens 4qTaFT
Biker Skull Sweater 4305 Punk Metal Gothic Hoodie q7pxRwFdCq

Top Shirt Krant Nieuw Zwart Stretch John Sweat Print Hoodie katoenen Galliano xzq44wU

Top Zwart Print Stretch Sweat Nieuw Hoodie katoenen Krant Galliano Shirt John
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
Alle maten Dakine Classic Zwart Herenhoodie Bqv6yz7A1