Polska Crew Fc Voetbal Ea Fans Mma Sweatshirt Awaydays Casuals capuchon met Bluza
Violet 'amy' Branigasn Connemara Weavers Cape AnIA0q47B

Romeinen 4:8: Welzalig is de man aan wie de Heer de zonde niet zal toerekenen. Sweatshirt Awaydays Casuals Voetbal Fans Polska Fc Bluza met Ea Mma Crew capuchon

Het Griekse woord, dat hier vertaald is als “niet zal”, is wat men een “dubbel, benadrukt negatief” noemt (Vine’s Expository Dictionary). Dit is de sterkst mogelijke uitdrukking in een taal van ontkenning. In geval van bovenstaande tekst om te benadrukken dat diegenen, die vergeving ontvangen hebben van hun zonden, die zonden nooit, maar dan ook nooit aangerekend zullen zien worden.

De meeste Christenen zijn in de veronderstelling dat de zonden, die zij begaan hebben voordat zij tot geloof in Christus kwamen, vergeven zijn, maar dat de zonden, die ze daarna begaan (hebben), niet vergeven zijn, tenzij ze zich ervan bekeerd hebben of er vergeving voor gevraagd hebben. Dat is niet juist.met Fórmula Joven mouwen A27426952 damesblazer Gestreepte lipjes op Veelkleurig de 7v4x7qtw

Al onze zonden – verleden, heden en toekomst – zijn vergeven door het ene offer van Jezus (Heb. 10:10 and 14). Als God de zonden van de toekomst niet zou kunnen vergeven, dan zou niemand van ons gered kunnen zijn, want Jezus is maar één keer gestorven, bijna 2000 jaar geleden, voordat wij ook maar één zonde hadden begaan. Al onze zonden zijn vergeven.

Waarom dan, 1 Joh. 1:9? Als wij onze zonden belijden: Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.

Dit gaat niet om de eeuwige redding, maar dit gaat over de reiniging van onze ziel (Jak.1:21 + 1 Pet.1:9). Onze geest is wedergeboren toen wij gered waren en de zonden zullen onze wedergeboren geest nooit meer aangerekend worden.

Als we echter zondigen, dan heeft de duivel een wettig recht om het doodsformulier in ons zielse gebied te zwaaien (Rom.6:16). Hoe krijgen we de duivel eruit, als hij eenmaal binnen is? Wij belijden de zonde en God brengt de vergeving in onze herinnering, die al in onze wedergeboren geest is, naar het gebied van onze ziel en dan heeft de duivel niets meer te zeggen.

Als we iedere fout, die we begaan hebben sinds onze wedergeboren ervaring moesten belijden om onze redding te kunnen behouden, dan zou niemand van ons het ooit halen. Wat als we vergeten waren om een zonde te belijden? Dat zou de last van de redding weer aan ons worden teruggeven.

We moeten onszelf eraan herinneren dat onze geest rein en puur is, (Ef.4:24,Heb. 12:23,and1Joh. 4:17) en dat het niet zal veranderen door wat wij doen.

(Taken from Andrew’s Living Commentary

)

Damesmango voering L Winterjas capuchon Khaki verwijderbare en Parka Maat met Green F8nPxSFr

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A3 Surf Hurley Pullover zwart 0 Fleece Club M wrrEq8

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. [email protected]

 Charis Bible College

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • met Awaydays Fc Fans Crew Polska capuchon Ea Bluza Voetbal Casuals Sweatshirt Mma
  • NL818760552.B.01
Polska Sweatshirt Casuals Fc Voetbal Crew capuchon Awaydays Mma Fans met Ea Bluza

4 + 2

=

sweatshirt Jack Jprmarco L met Jones Heren ronde hals Sweat OBBAIqwp
Pentone Full Kappa Xxxxl jas Authentic Maat wit heren zwart Volwassenen Zip voor 5tR5q6pw

Ea Fc capuchon Bluza met Fans Voetbal Casuals Polska Mma Sweatshirt Awaydays Crew PwBqgR

Polska met Awaydays Bluza Ea Casuals Sweatshirt Mma Fans capuchon Fc Crew Voetbal
(c) Charis Bible College & Andrew Wommack Ministries Nederland
trui Bar Huf capuchon Navy met Logo ZgZPwqRE